Vertrouwen is magic

Vertrouwen kan toveren. Het tovert een wereld die mooier, fijner, liefdevoller en meer in de flow is.hd wallpaper 7484734 19201 kopie

Dit kun je ontdekken door het zelf uit te proberen. Wanneer je in ‘twijfel’, ‘achterdocht’, ‘onzekerheid’, ‘ik weet het niet’ leeft, zeg dan tegen jezelf: “Ondanks dat ik twijfel, achterdochtig ben of het wel zal werken, me onzeker voel en ik het niet goed weet, vertrouw ik erop dat mijn leven elke dag liefdevoller is en meer in de flow komt.

Natuurlijk is het de bedoeling dat je de zin naar jouw eigen verhaal vormt.
Ben je onzeker of je iets wel of niet moet doen zeg dan: “Ondanks dat ik onzeker ben en niet weet wat ik moet doen, vertrouw ik erop dat ik de juiste keuze zal maken.”

Vertrouwen verhoogt je energiefrequentie.
Dit maakt dat de kosmische wereld, de spirituele wereld van lichtkrachten mee kan werken met jou als mens.

Onzekerheid, verdriet, twijfel, achterdocht, negativiteit en boosheid brengt verlaging in de energiefrequentie en laat je meer en meer afdalen naar mislukkingen, negatieve ervaringen en angsten.

Welke keuze maak jij? Voor onzekerheid en de neerwaartse spiraal van verdriet, twijfel, ergernis en uiteindelijke boosheid, geïrriteerdheid en angst. Of voor vertrouwen met haar optillende, oprichtende energie van vreugde, plezier, verbinding, enthousiasme en liefde?

Vertrouwen is het sleutelwoord voor een beter en prettiger leven. Vertrouwen is pure liefde. Kan alleen maar leiden naar liefde. Je zult versteld staan wat er gaat gebeuren wanneer je in vertrouwen durft te zijn en te blijven ook al geeft het leven je soms spannende uitdagingen.

ZIJN & MOED
Je kunt vertrouwen alleen ‘hebben’ en ‘voelen’. Je kunt vertrouwen niet ‘denken’. Echter het begint bij het bedenken. Vertrouwen moet indalen van tussen de oren naar je hart en naar je buik en naar je basis. Alleen als je de moed hebt los te laten en jezelf in vertrouwen te zetten i.p.v. in angst, dan zal het wonder kunnen plaatsvinden waar vertrouwen toe instaat is. Heb de moed vertrouwen te ZIJN.

Wil je twee voorbeelden uit het leven zelf?
Ik geef je hier twee van de vele voorbeelden die ervaren zijn door mensen zoals jij en ik.

Een pleziervaart schipper zeilde alleen in de wateren in het hoge noorden van Zweden. De havens daar zijn anders dan de havens hier. Het aanleggen als schipper alleen is lastig omdat je eerst een drijvende bol moet oppikken en je landvast daaraan moet haken en gelijker tijd moet je de punt van de boot van de kade af houden. Zonder wind is dit wel te doen, echter met windkracht 3 schuin op de kop is dit ondoenlijk in je eentje. De schipper echter had vertrouwen. Hij wist … er komt een oplossing. En jawel, na een korte tijd kwam er iemand in een rubberbootje die voor hem een speciale plek maakte aan de kade. Vervolgens kwamen er, boot na boot aan zijn bootzijde aanleggen om ook gebruik te maken van de kade. Er lagen wel 8 boten aan zijn boot. De volgende morgen wilde de schipper weer om 13 uur uitvaren. Zijn medereiziger was onrustig en zei: “hoe moet dat nou, we komen nooit op tijd weg.” Waarop de schipper zei: “Er komt op tijd een oplossing.” En jawel, voor 13 uur waren alle 8 aanliggende boten weg. De schipper kon op tijd de trossen losgooien en zijn medereiziger bij de volgende haven afleveren. Schipper en opstapper zijn dankbaar voor de gegeven hulp en ruimte.

Een ander voorbeeld: Een vrouw kreeg van de energiemaatschappij een brief met het nieuwe voorschot wat ze zou moeten gaan betalen vanaf januari. 1600 euro. (Je kunt er een heel huis van huren.) Boven op de huur was dat totaal buiten proportie van wat ze verdient. Het zag er erg slecht uit. Uiteraard ging de vrouw op zoek naar andere opties en mogelijkheden. Ondanks dat ze opzoek ging naar hoe dit anders zou kunnen vertrouwde ze erop dat er een oplossing zou komen. Na een maand kreeg zij een nieuwe brief waarin het voorschot verlaagd was naar 1000 euro. Mooi, dat schilt alweer, het is echter nog te hoog om vol te kunnen houden. “Er komt een oplossing.” zei ze. “Hoe weet ik niet, maar ik vertrouw erop dat er een oplossing komt.” Weer twee weken later kreeg zij een mail met haar nieuwe voorschot vanwege het energieplafond zal het bedrag 777 euro worden. Dit bedrag ligt slechts 150 euro boven het bedrag wat ze het afgelopen jaar betaalde. 777 is een engelen frequentie. Hoe mooi kan ze het hebben. Ze is dankbaar en telt haar zegeningen.

Lichtgroet Noor

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.