NIEUW Supervisie Traject Energetische Vaardigheden

Monique vraagt: Noor, je hebt zo veel ervaring, wanneer ga je voor therapeuten, healers en coaches supervisie trajecten aanbieden?Shutterstock 1034765266

Dank je wel Monique, dat je die vraag aan me stelt. Dit geeft me de gelegenheid om het ook te gaan doen.

Inderdaad met mijn 36 jaar docentschap en mijn 24 jaar therapeut en coach zijn heb ik een schat aan ervaring in mijn rugzak die ik graag wil delen en  waar ik anderen mee wil ondersteunen. Nadenkende over welk element ik het liefste wil ondersteunen, is het wel het Energetische en Pyscho-Energetische. Mijn kracht ligt in het verfijnde energiewerk. Het verfijnde lichtwerk. Mensen op tillen in hun ZIJN. Mensen verlichten en bezielen met waar ze mee bezig zijn. Ze in hun kracht zetten en hen ondersteunen om een betere versie van zichzelf te zijn.

We zullen gaan werken voornamelijk aan de hand van de casussen die worden ingebracht.

Wil jij je energetische vaardigheden vergroten, versterken, uitbreiden en een update geven, dan is dit traject geschikt voor je. Of je nu met mensen of dieren werkt, de tools die je leert zijn altijd in te zetten zowel in je persoonlijke leven als in je werkveld met cliënten.

  • Wil jij casussen inbrengen en aan de hand van jouw casus tips en opbouwende feedback ontvangen?

Dit supervisietraject is gericht op het verbreden en verdiepen van de beroepsontwikkeling en het versterken van het persoonlijk meesterschap en de eigen energetische competenties.

  • Je wilt beter kunnen aanvoelen wat er met je cliënt aan de hand is en je cliënt kunnen begeleiden naar meer bewustzijn in de eigen processen.
  • Je voelt dat er meer is bij die ander en het lukt je niet om dit naar boven te halen. Misschien mis je de methodieken ervoor? Wellicht durf je niet echt door te pakken, bang dat de emoties de ander of jezelf te veel worden.
  • Je wilt graag opbouwende feedback en advies ontvangen op eigen en ingezonden casussen en verslagen.
DOELSTELLING
  • (Beter) energetisch kunnen waarnemen in en communiceren met de energie van de cliënt om zo jezelf en de cliënt beter van dienst te kunnen zijn. Energetisch scannen/voelen en waarnemen vergroten en verfijnen. Energetisch healing vermogen versterken en bewuster maken.
  • (Beter) reflecteren op eigen beroepshouding, zicht hebben op de invloed van de eigen socialisatie op het maken van keuzes als professional.
  • Competenties vergroten, verruimen en uitbreiden. Nieuwe methodieken en technieken leren, daar waar nodig is voor een verbreding van je kennis en mogelijkheden, die passend zijn bij je eigen praktijk.

PRAKTISCH

2 februari 2023 starten we.
We zullen 9 donderdagen met elkaar werken van 10.00 - 17.00 uur. De 10de dag is eindwerkstuk presentatie voor de andere collega's die ook hebben meegedaan in dit traject. Certificaat ontvangen én feestelijke afsluiting.

Lees meer

 

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.