Hoge bloeddruk en stemvorken

Hoge bloeddruk en stemvorkenThalamus
In februari heb ik een prachtige vijf daagse gegeven van Fonoforese, stemvorktherapie, aan collega-therapeuten. Hoe mooi is het om een week later een telefoontje te krijgen van één van die collega’s met de heugelijke mededeling, dat zij een cliënt behandeld heeft met hoge bloeddruk, deze vrouw sliep slecht, werd niet prettig wakker, verloor zichzelf in verslavingsgedrag en kon niet bij haar ik-kracht komen om zaken die ze graag wilde volbrengen te volbrengen.

Al na 1 sessie met stemvorken
Eén sessie heeft al enorm veel verbetering gebracht.>>

De slaap is sinds die sessie sterk aan kwaliteit verbetert, het wakker worden en aan de dag beginnen kost veel minder energie en opmerkelijk is dat het verslavingsgedrag (spelletjes spelen op de computer en de hele dag door podcasts luisteren) zeer goed in de hand te houden is en zelfs bijna volledig is losgelaten. Tot slot ervaart de cliënt dat zij zich nu bezighoudt met de dingen die ertoe doen en die een goed gevoel geven.

Er zullen nog meer behandelingen volgen om de hoge bloeddruk verder omlaag te krijgen, maar deze eerste klap was alvast een daalder waard zullen we maar zeggen. Steeds opnieuw ben ik verrast hoe prachtig de stemvork frequenties werken op hele diverse klachten. In mijn ogen is frequentietherapie dan ook de toekomst.

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.