Certificering CRKBO YES!!!

Gecertificeerd!!
Gisteren was de audit van het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps-Onderwijs). YES in de pocket! Nu nog 10 werkdagen wachten en we kunnen het logo kenmerk van het CRKBO op de website plaatsen en op alle officiële papieren. Het is voor mij een prachtige kroon op 20 jaren lang hard werken waarin bijna al mijn tijd, met heel veel plezier, gericht is geweest op de Noorderlicht Academie.

Dankbaarheid en steun
In mijn werk werd en word ik bijgestaan enerzijds door een aards team van vrijwilligers, assistenten en (ex)cursisten die mijn werk en Noorderlicht een zeer warm hart toedragen, anderzijds door een kosmisch team van zes grote licht-engelwezens die mijn ruggensteun en toevoerstroom van wijsheidsenergie, transformerende energie en kracht zijn. Deze kosmische wezens zijn sterk verbonden met Christus, de alomvattende genezende liefde lichtstroom. Mijn dank gaat uit naar deze twee liefdevolle teams die ervoor zorgen dat ik mijn werk kan doen en de kosmos handen en voeten kan geven hier op aarde.

Hoe nu verder
De volgende stappen zijn accreditatie krijgen van een aantal andere instanties en het lesmateriaal van de Fonoforese opleiding onder de loep nemen en hier een heel nieuw jasje en een hele nieuwe opzet aan geven. Dit houdt ook veranderingen in de modules in. Het moet mijns inziens overzichtelijker worden in heldere hoofdstukken en meer ziekteleer en therapeutisch werk bevatten. Leuk werk om te doen, dus ik ga vrolijk verder met verfijnen en punten op de i plaatsen in de Academie.

In liefdevolle dankbare lichtgroet Noor

 < Terug

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.