Leela Diep Bewustwording & Transformatie werk

3 daagse cursus

Leela transformatie workshop met Kosmisch Leela kaarten.

Een bewustzijnsspel met grenzeloze mogelijkheden
Het leela spel stelt je instaat om een snelle en simpele ingang te vinden naar het onderbewuste of bovenbewuste, en om via beelden inzicht te krijgen in het eigen zelf. Je reist door de verschillende bewustzijnslagen heen.

Leela reizen gaan door het onderbewuste (je eigen innernet) en het bovenbewuste (o.a. Akasha velden) heen. Je ontvangt inzichten op vragen waar je al lang mee rondloopt.

Effecten van het Leela spel

  • Het helen van onverwerkte ervaringen van jezelf of je medemens.
  • Het ontdekken van de onbegrenste mogelijkheden en innerlijke krachten.
  • Het ontdekken van vaardigheden en kwaliteiten.
  • Het verdiepen van meditatieve staten.
  • Het integreren van de verschillende dimensies met het aardse bestaan.
  • Overwinnen van de angst voor de dood.
  • Verruimen van je visie op het leven.

Voor meer informatie scrol door naar beneden naar de verschillende button's.

Ben jij als therapeut of healer in staat de energie van je cliënt te volgen en haar de tools aan te reiken naar een hogere frequentie?

Geef jezelf als therapeut en healer diverse methoden om jouw cliënten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Verrijk jezelf met deze opleiding

  • Inhoud

    Het spel wordt gespeeld met 24 kaarten. Het zijn kaarten met een korte visualisatie. Deze visualisatie bied je als het ware een glijbaan aan naar het onder of bovenbewuste. Door middel van de open vragen die je leert stellen aan elkaar help je dit onderbewuste of bovenbewuste gebied te verkennen. Vervolgens leren we om deze ervaringen te koppelen aan het hedendaagse leven. Door het te koppelen aan het NU kunnen we inzichten krijgen over ons zelf en het leven dat we leiden.

    Het leela kaarten spel heeft enkele hele simpele spelregels. Een daarvan is: Ieder is gelijk. We hebben in dit spel geen therapeut en cliënt, maar reiziger en medereiziger. Je reist dus samen (met twee of meer personen tegelijk).
    Er is veel mogelijk. Het stellen van de vragen eist enige training.

    Innernet
    Als begeleider leer je de ander tot ontspanning te brengen, (het startpunt voor het spel) en bewustzijnsverruimende vragen te stellen, zodat je de reiziger kunt laten surfen op het "innernet" (het psychisch universum). Het biedt dus een eenvoudige weg naar hogere bewustzijnsvormen.

    Er wordt je tijdens de workshop/training inzicht gegeven in theorie en praktijk van de holografische samenhang van het innerlijke en uiterlijke universum. Dit is van belang zodat je weet welke beelden, ervaringen, symbolen belangrijk zijn om op in te gaan en welke niet. Welke vragen hebben welk effect. Welke vragen stel je om de reiziger te verbinden met een ander of dieper hologram.

  • Leela

    Is leela geschikt voor jou?

    Ben je therapeut/coach of healer en werk je met mensen die je achter de dagelijkse werkelijkheid wil laten kijken naar een groter persepctief in zichzelf? Dan is dit een zeer goede cursus voor je om te doen. Het geeft je handvatten om dieper in onder- en bovenbewuste lagen van het innerversum te reizen. Zonder enig psychedelisch middel reis je samen met je client door zijn/haar inner- en universum.

    Leela boek en kaarten zijn ontwikkeld door Joop van der Hagen. Samen met Joop heb ik een jaar lang intensief gewerkt aan de verschillende mogelijkheden die de Leela kaarten bieden. Het Leelaboek en spel zijn bij mij aan te schaffen voor 48,00 euro.

  • Data

    12, 13 & 14 juli 2024

    Van 10.00 tot 17.00 uur

    Zelf lunch, schrijfwaar en sokken of sloffen meenemen (we lopen in het centrum niet op schoenen).

  • Investering

    De investering voor de cursus 468,00 euro
    Je ontvangt hiervoor de lesdagen, het naslag materiaal in de vorm van werkkaarten en het Leelaboek met twee kaartensets van Joop van der Hagen en de mogelijkheid om de opnames van de lessen te beluisteren.

    Je ontvangt een certificaat van deelname met het aantal uren van de cursus of workshop. Natuurlijk is er ook koffie, thee en lekkers, en alle aandacht voor jouw vragen en jouw proces.


Vragen?

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.